Mød mig

Book et foredrag:
Mette Sø Torup Bogby ‘Når krisen kradser’
Om romanen ”Sommergræs, vinterorm’ og et liv i krise, en verden i krise og hvordan man er nødt til at flytte sig, fysisk og mentalt for at komme igennem og finde fodfæste igen.

‘Dengang under krigen’
Om at rejse tilbage til København i 1944 i en tid, kultur og omstændighed langt fra nutiden. Om romanen ‘Snebær’, der handler om kvinder i modstandsbevægelsen, men også en undersøgelse af, hvad et menneske skal være parat til i kampen for det man tror på.

‘Forelsket i en dialekt”
Om at møde og portrættere en lokalkultur og dets dialekt i romanen ‘fordi at’. Og hvordan mødet med det, der er anderledes end en selv, kan skabe uventet resonans og åbne op for glemte, fortrængte eller bevidst skjulte sider. Både for en karakter i en roman, men også for forfatteren selv.

‘Når den ene bog tager den anden …’
Om Mette Søs forfatterskab og om hvor kommer ideerne fra, indre og
ydre modstande i skriveprocessen og hvordan der i arbejdet med hver bog opstår et spørgsmål eller vækkes en nysgerrighed, der skal undersøges i den næste.

‘Research og method-writing’
Om at tage sin hovedkarakter i hånden og rejse ud i verden og bruge sig selv som vidne og filter i jagten på historien. Hvordan research kan gøre en god historie
bedre. Researchtyper og den kreative proces, og gud og djævlen i detaljen.

Skriv til mig på
bogmatros@gmail.com eller på Facebook